Juicy-salaatti markkinoita uudistamaan

Jälleen kerran Pousin Puutarha on uudistanut Suomen salaattimarkkinoita tuomalla kuluttajien saataville uuden salaattilajikkeen Juicyn. Kyseessä on kaikkiin aiempiin salaattilajikkeisiin verrattuna ylivoimainen salaatti. Juicy on tavattoman rapea, sen lehti on paksumpi kuin jääsalaatin lehti, ja se on niin mehukas, että sen voisi luulla olevan kurkun ja salaatin risteytys.

Vuonna 1995 Pousin Puutarha aloitti jääsalaatin laajamittaisen viljelyn ja toi jääsalaatin suomalaisten yleiseen tietoisuuteen. Nopeasti jääsalaatti otti paikkansa suomalaisten ykkössalaattina.

Viimeksi kuluneiden 20 vuoden aikana Pousin Puutarha on testannut ainakin 500 lajiketta tavoitteenaan löytää jotakin uutta jäävuorisalaatin ja jääsalaatin väliltä. Mikään testatuista lajikkeista ei ole ollut läheskään sen veroinen kuin Juicy.

Juicyn viljelyn Pousin Puutarha aloitti keväällä 2019 pienellä määrällä siemeniä. Vaikka uusi lajike osoittautui hyväksi, ensin siitä kaavailtiin perinteisen jääsalaatin korvaajaa. Pitkän testaamisen aikana Juicy kuitenkin osoittautui niin loistavaksi, että siitä päätettiin tehdä uusi tuote.

”Juicy on niin ylivoimainen, että jääsalaattina se menisi hukkaan. Pidän sitä jääsalaatin vahvana haastajana ja uskon sen valtaavan alaa jääsalaatilta”, toimitusjohtaja Jarmo Pousi sanoo.

Juicy on Jarmo Pousin kehittämä nimike, jolle on haettu tuotesuojaa. Salaatti pakataan Pousin Puutarhan omalla AamuKaste-tuotemerkillä vähintään 125-grammaisena.

 

Footer Slogan

Tikkamäen tarha

Ensio Pousi
0400 256 925
Lemmikkipolku 21, 49510 Husula

Kolsilan tarha

Jarmo Pousi
040 503 3331
Rinkimäentie 70, 49400 Hamina

Muualla verkossa