Juicy-salaatti markkinoita uudistamaan

Jälleen kerran Pousin Puutarha on uudistanut Suomen salaattimarkkinoita tuomalla kuluttajien saataville uuden salaattilajikkeen Juicyn. Kyseessä on kaikkiin aiempiin salaattilajikkeisiin verrattuna ylivoimainen salaatti. Juicy on tavattoman rapea, sen lehti on paksumpi kuin jääsalaatin lehti, ja se on niin mehukas, että sen voisi luulla olevan kurkun ja salaatin risteytys.

Vuonna 1995 Pousin Puutarha aloitti jääsalaatin laajamittaisen viljelyn ja toi jääsalaatin suomalaisten yleiseen tietoisuuteen. Nopeasti jääsalaatti otti paikkansa suomalaisten ykkössalaattina.

Viimeksi kuluneiden 20 vuoden aikana Pousin Puutarha on testannut ainakin 500 lajiketta tavoitteenaan löytää jotakin uutta jäävuorisalaatin ja jääsalaatin väliltä. Mikään testatuista lajikkeista ei ole ollut läheskään sen veroinen kuin Juicy.

Juicyn viljelyn Pousin Puutarha aloitti keväällä 2019 pienellä määrällä siemeniä. Vaikka uusi lajike osoittautui hyväksi, ensin siitä kaavailtiin perinteisen jääsalaatin korvaajaa. Pitkän testaamisen aikana Juicy kuitenkin osoittautui niin loistavaksi, että siitä päätettiin tehdä uusi tuote.

”Juicy on niin ylivoimainen, että jääsalaattina se menisi hukkaan. Pidän sitä jääsalaatin vahvana haastajana ja uskon sen valtaavan alaa jääsalaatilta”, toimitusjohtaja Jarmo Pousi sanoo.

Juicy on Jarmo Pousin kehittämä nimike, jolle on haettu tuotesuojaa. Salaatti pakataan Pousin Puutarhan omalla AamuKaste-tuotemerkillä vähintään 125-grammaisena.

 

Footer Slogan

Pousin Puutarha

Ensio Pousi
040 025 6925

Kolsilan tarha

Rinkimäentie 70
49400 Hamina

Tikkamäen tarha

Lemmikkipolku 21
49510 Husula

Muualla verkossa