Pousi ja Juicy näkyvät mediassa

Pousin Puutarha on saanut runsaasti medianäkyvyyttä sen jälkeen, kun se keväällä 2019 aloitti projektin 80-vuotishistoriikkinsa kokoamiseksi. Ensin kiinnostuksen kohteena oli kauppapuutarhan historia, tänä vuonna uusi salaattilajike Juicy ja sen uusi ekologinen pakkausmateriaali paperilaminaatti.

Näkyvyys ja kuuluvuus ovat tulosta Pousin Puutarhan toteuttamasta mediayhteistyöstä ja sen rinnalla aloitetusta sosiaalisen median viestinnästä.

Satunnaisseurannan mukaan reilun 15 kuukauden aikana joka kuukausi suomalaisessa mediassa ilmestyi keskimäärin ainakin yksi Pousin Puutarhasta kertova juttu, osa verkossa, osa painetussa julkaisussa, osa molemmissa.

Pousin Puutarhasta kertovia artikkeleita on julkaistu muun muassa Puutarha & kauppa -lehdessä, Puutarha-Sanomissa, Maku-lehdessä, Helsingin Sanomissa, Iltasanomissa, Suomen Kuvalehdessä, Kymen Sanomissa ja Reimarissa. Lisäksi toimitusjohtaja Jarmo Pousia on haastateltu radioon.

Historiikkiin kohdistunut kiinnostus ei tullut yllätyksenä, sillä puutarhayritysten historiikit ovat Suomessa harvinaisia. Lisäksi kirja on myös tarina kauppapuutarha-alan kehityksestä ja kertomus koko suomalaisen kasvihuoneviljelyn vaiheista yli 80 vuoden ajalta.

Juicy-salaatin ja sen uuden, ympäristöystävällisen pakkauksen saama julkisuus on yllättänyt toimitusjohtaja Jarmo Pousin myönteisesti.

– On ollut palkitsevaa huomata, että media on kiinnostunut yrityksemme tuotteista ja haluaa kertoa niistä suurelle yleisölle, toimitusjohtaja Jarmo Pousi sanoo.

Tutustu Pousin Puutarhasta kertoviin verkossa julkaisuihin artikkeleihin:

http://www.reimari.fi/2020/03/31/jaasalaatti-on-jo-peruskauraa-mutta-nyt-tulee-juicy/

https://puutarha-sanomat.fi/arkistot/18592

https://puutarha-sanomat.fi/arkistot/18672

https://www.editorhelsinki.fi/artikkeli/salaattia-suomalaiseen-makuun/

https://ilmastonmuutosinfo.fi/vastuullinenkuluttaja/juicya-suomalaiseen-makuun

https://www.kespro.com/ideat-ja-inspiraatiot/artikkelit/pousin-puutarha-vihanneksia-suomalaisille-sisulla-ja-sydamella

 

Footer Slogan

Tikkamäen tarha

Ensio Pousi
0400 256 925
Lemmikkipolku 21, 49510 Husula

Kolsilan tarha

Jarmo Pousi
040 503 3331
Rinkimäentie 70, 49400 Hamina

Muualla verkossa