T-paidoilla henkistä tukea ukrainalaisille

Venäjän hyökättyä helmikuussa 2022 Ukrainaan Pousin Puutarhan ukrainalaisiin työntekijöihin iski suuri hätä ja huoli heidän kotimaassa olevista läheisistään. Henkisen tuen osoittamiseksi ja mielialan nostattamiseksi Pousin Puutarha suunnitteli yhdessä ukrainalaisten työntekijöidensä kanssa henkilökunnan uudet t-paidat, jotka otettiin käyttöön maanantaina 14.3.

Ukrainalaisten työntekijöiden paidan rintamukseen on painettu Ukrainan sinikeltainen lippu, jota kiertää teksti I’m proud that I’m Ukrainian. Paidan kummassakin hihassa on sinikeltainen sydän, jota kiertää teksti Ukraine in our heart. Muiden kuin ukrainalaisten työntekijöiden paidoissa sinikeltainen sydän sitä kiertävine teksteineen on paidan rintamuksessa.

Paidoista tehdyt kaksi Facebook-päivitystä keräsivät vajaassa kolmessa vuorokaudessa Pousin Puutarhan profiilissa, yrityssivulla ja eri ryhmissä lähes 3 000 tykkäystä tai muuta reaktiota ja useitakymmeniä, ellei satoja kannustavia kommentteja. Päivityksen saama some-huomio puolestaan herätti kiinnostusta kymenlaaksolaisessa mediassa.

”Elämme vahvasti ukrainalaisten tunnelmissa mukana. Ukrainasta lähetettyjen videoiden ja työntekijöidemme tuskan kautta sota tulee niin lähelle, että välillä tuntuu, kuin itsekin olisi sodassa mukana”, sanoo Pousin Puutarhan toimitusjohtaja Jarmo Pousi. ”Etenemme työntekijöidemme ehdoilla ja toistaiseksi keskitymme auttamiseen täällä, esimerkiksi auttamaan asuntojen ja muun tarpeellisen hankkimisessa Suomeen tuleville perheenjäsenille.”

Footer Slogan

Pousin Puutarha

Ensio Pousi
040 025 6925

Kolsilan tarha

Rinkimäentie 70
49400 Hamina

Tikkamäen tarha

Lemmikkipolku 21
49510 Husula

Muualla verkossa