T-paidoilla henkistä tukea ukrainalaisille

Venäjän hyökättyä helmikuussa 2022 Ukrainaan Pousin Puutarhan ukrainalaisiin työntekijöihin iski suuri hätä ja huoli heidän kotimaassa olevista läheisistään. Henkisen tuen osoittamiseksi ja mielialan nostattamiseksi Pousin Puutarha suunnitteli yhdessä ukrainalaisten työntekijöidensä kanssa henkilökunnan uudet t-paidat, jotka otettiin käyttöön maanantaina 14.3.

Ukrainalaisten työntekijöiden paidan rintamukseen on painettu Ukrainan sinikeltainen lippu, jota kiertää teksti I’m proud that I’m Ukrainian. Paidan kummassakin hihassa on sinikeltainen sydän, jota kiertää teksti Ukraine in our heart. Muiden kuin ukrainalaisten työntekijöiden paidoissa sinikeltainen sydän sitä kiertävine teksteineen on paidan rintamuksessa.

Paidoista tehdyt kaksi Facebook-päivitystä keräsivät vajaassa kolmessa vuorokaudessa Pousin Puutarhan profiilissa, yrityssivulla ja eri ryhmissä lähes 3 000 tykkäystä tai muuta reaktiota ja useitakymmeniä, ellei satoja kannustavia kommentteja. Päivityksen saama some-huomio puolestaan herätti kiinnostusta kymenlaaksolaisessa mediassa.

”Elämme vahvasti ukrainalaisten tunnelmissa mukana. Ukrainasta lähetettyjen videoiden ja työntekijöidemme tuskan kautta sota tulee niin lähelle, että välillä tuntuu, kuin itsekin olisi sodassa mukana”, sanoo Pousin Puutarhan toimitusjohtaja Jarmo Pousi. ”Etenemme työntekijöidemme ehdoilla ja toistaiseksi keskitymme auttamiseen täällä, esimerkiksi auttamaan asuntojen ja muun tarpeellisen hankkimisessa Suomeen tuleville perheenjäsenille.”

Footer Slogan

Tikkamäen tarha

Ensio Pousi
0400 256 925
Lemmikkipolku 21, 49510 Husula

Kolsilan tarha

Jarmo Pousi
040 503 3331
Rinkimäentie 70, 49400 Hamina

Muualla verkossa