Laatua, makua, puhtautta

Pousin Puutarhan tuotteet ovat paitsi laadukkaita ja maukkaita myös puhtaita. Biologisen torjunnan Pousit aloittivat ensimmäisten kauppapuutarhureiden joukossa jo 1960-luvulla. Nykyisin Pousin Puutarha kasvattaa ruukkuvihanneksia ja on yksi Suomen suurimmista jääsalaatin tuottajista.

Juicy

Juicy

Juicy on Pousin Puutarhan Suomen markkinoille tuoma uusi salaattilajike. Juicy muistuttaa jonkin verran jääsalaattia, mutta sen lehdet ovat pienempiä ja rapeampia. Ennen kaikkea Juicy on tavattoman mehukas salaatti: mehukkuutensa puolesta sen voisi luulla olevan salaatin ja kurkun risteytys. Uutuussalaatin erityisominaisuuksiin kuuluu myös erittäin hyvä säilyvyys.
Juicya Pousin Puutarha pakkaa leikattuna omalla AamuKaste-tuotemerkillään.


Jääsalaatti

Jääsalaatti

Jääsalaatti on erittäin rapea ja lehtevä salaatti ja Suomessa ylivoimaisesti suosituin salaatti. Se säilyttää rapeutensa hyvin, kestää kevyttä kuumentamista ja sopii myös wokeihin sekä sämpylän, hampurilaisen ja tortillan väliin. Jääsalaatin laajamittaisen viljelyn Pousit aloittivat ensimmäisinä kauppapuutarhureina Suomessa vuonna 1995.
Jääsalaattia Pousin Puutarha pakkaa sekä leikattuna että ruukussa.


Friseesalaatti

Friseesalaatti

Friseesalaatin tunnistaa parhaiten kauniista heleänvihreistä lehdistä, joiden reunat ovat pitsimäisen rikkonaiset. Se on melko pehmeä salaatti, ja sen maussa voi aistia aavistuksenomaisen makeuden. Friseesalaatti sopii salaattiin yksinään tai vaikkapa jääsalaatin kanssa, mutta myös koristeeksi tai voileivän päälle. Friseesalaattia Pousin Puutarha on kasvattanut alun toistakymmentä vuotta.
Friseesalaatin Pousin Puutarha pakkaa leikattuna.


Tilli

Tilli

Tilli on peräisin Aasiasta, mutta kasvaa luonnonvaraisena Välimeren ympäristössä. Mausteena sitä käytetään lähinnä Pohjoismaissa, Venäjällä ja Puolassa. Lukuisat uutuudetkaan eivät ole vieneet sen asemaa suomalaisten suosikkiyrttinä. Tiesitkö, että ruukusta ylitse jäänyttä tilliä ei tarvitse heittää pois, vaan sen voi pakastaa. Tilliä Pousin Puutarha on kasvattanut 1980-luvulta lähtien.
Tillin Pousin Puutarha pakkaa ruukkuineen.

Footer Slogan

Pousin Puutarha

Ensio Pousi
040 025 6925

Kolsilan tarha

Rinkimäentie 70
49400 Hamina

Tikkamäen tarha

Lemmikkipolku 21
49510 Husula

Muualla verkossa